26.01.2024

Вече близо 10 години Christian Dior Sauvage е любим на мъже по целия свят

Christian Dior Sauvage за мъже

Свежият и елегантен мъжки парфюм Christian Dior Sauvage е лансиран през 2015 година. Почти десетилетие той е предпочитаният аромат на мъже на всяка възраст. Уханието е фино и луксозно, подходящо за различни поводи през цялата година. Christian Dior Sauvage е достатъчно ненатрапчив, за да заложите спокойно на него в работното си ежедневие. Парфюмът е същевременно класен и луксозен, което го прави чудесен избор и за специални излизания вечер. Лице на Dior Sauvage е Джони Деп. Образът на харизматичния актьор е в хармония с мъжественото и забележително ухание на Sauvage, като подчертава неговия магнетизъм.

Мъжът Sauvage е неустоим за жените

Дами по целия свят споделят, че едно от мъжките ухания, в които са влюбени, е Christian Dior Sauvage. Ароматът е истински афродизиак за нежния пол. Парфюмът е любим на дръзки и самоуверени мъже, които се радват на внимание, където и да отидат. Те са наясно с всички свои качества и държат да ги подчертават. Устремени са в преследването на целите си и не се спират пред трудности и препятствия.

Забележителна е ароматната комбинация на Christian Dior Sauvage

Парфюмът е един от най-продаваните в каталога на Dior в последните 10 години. Неговият успех до голяма степен се дължи на стилната и впечатляваща уханна комбинация, проектирана за популярния бранд от утвърдения парфюмерист Франсоа Демаши, който е съчетал по уникален и неподражаем начин дървесни и цитрусови нотки. Първоначалното впечатление, което Christian Dior Sauvage създава е за чисто и жизнерадостно ухание, благодарение на свежите акценти калабрийски бергамот, амброксан и пикантен пипер, последвани от дъхавия и обгръщащ в нежна прегръдка аромат на лавандула. Базовият акорд е подчертано дървесен, а съчетанието от пачули, ветивер и кедър гарантира дълготраен и запомнящ се финал.

Уханието на Christian Dior Sauvage е винаги актуално

Макар и създаден преди близо 10 години, парфюмът продължава да е модерен и търсен по целия свят. Характерът на аромата, който е едновременно ефирен и категоричен, е подчертан и от наситения като цвят, но минималистичен като дизайн флакон. Christian Dior Sauvage се предлага и във флакони за многократна употреба, които може да бъдат напълнени отново, след като парфюмът свърши. Това е израз на загрижеността на популярния бранд за бъдещето на планетата и устойчивото разходване на ресурсите. Флаконът на Christian Dior Sauvage, също, както и уханието на парфюма, се харесва на модерни, динамични и самоуверени мъже. Интересен детайл в него е магнитната капачка, която се отваря бързо и приляга идеално към флакона, което е ценно в съвременното динамично ежедневие. Въпреки че Christian Dior Sauvage може да бъде нанесен бързо и удобно дори в движение, благодарение на удобния си флакон, всъщност няма нужда от това, тъй като ароматът е забележително дълготраен и се запазва около 10 часа само с едно нанасяне.

С Christian Dior Sauvage ще получите много комплименти

Доверете се на Christian Dior Sauvage, както в работното си ежедневие, така и при всеки важен повод, за който се приготвяте специално и очаквате с нетърпение. Луксозният и забележителен аромат на парфюма няма да ви подведе. С него ще получите много заслужени комплименти за впечатляващия си вкус и стил.